Yrityksille

RAKATA- tiimi: Vuorovaikutuskoulutusta kaikilla mausteilla!

Etsitkö kouluttajaa, luennoitsijaa tai esiintyjää tyhy, tyky tai vesopäiville?

Kaipaako työyhteisösi perusteellisempaa paneutumista yhteistyön- tai työilmapiirin haasteisiin.

RAKATA : Sari Siikander, Kirsti Kuosmanen, Elina Stirkkinen, Micke Rejström ja Tobias Zilliacus.

Me Improvisaatioteatteri Stella Polariksesta tutut kouluttajat perustimme uuden RAKATA- tiimin tarjotaksemme entistä karismaattisempaa, räätälöidympää ja viihdyttävämpää koulutusta yrityksille ja yhteisöille.

Koulutamme, luennoimme, esiinnymme ja juonnamme yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat niin suomalaiset kuin kansainväliset yritykset.

Koulutuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.

RAKATA :ssa uskomme oivalluksiin. Kouluttajina olemme todenneet toiminnallisten harjoitteiden voiman lähes kaikessa koulutuksessa.

Työyhteisön törmäyksiä ja muita askarruttavia teemoja käsitellään helppojen harjoitteiden ja spontaanin keskustelun avulla turvallisessa ilmapiirissä kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. Kouluttajamme ovat ammattinäyttelijöitä, joten näyttelijäntyömme on teidän käytettävissänne kaikissa koulutusmuodoissa. Esimerkkikohtauksien avulla johdatamme teidät havainnoimaan yhtälailla työyhteisöjenne voimavaratekijät kuin karikotkin.
Toimivan vuorovaikutuksen merkitys työhyvinvointiin, yhteistyön laatuun sekä työssä jaksamiseen on kiistaton. Ja mikä parasta- vuorovaikutustaito on konkreettista ja helposti opittavissa.

Tutustu tarjontaamme www.rakata.fi ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutuspaketti.