Sankarittaren matka

Voimaannuttava tantrakurssi naisille

Mitä haluan elämältäni naisena? Kenen lupaa odotan elääkseni itseni näköistä elämää? Käytänkö vapauttani valita miltä minusta tuntuu? Minkälaisia eväitä olen saanut matkalleni naiseuteen? Miten tulen enemmän omaksi itsekseni, vahvaksi, herkäksi, villiksi, rohkeaksi naiseksi? Tule tekemään oma Sankarittaren matkasi.

Teemme tantrisia ja taolaisia harjoituksia, jotka sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatiota, tunneilmaisua, kosketusta ja hoitavaa/herättävää keskustelua. Kurssilla tutustut tantraan eli et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta.

Tantra on tuhansia vuosia vanha, kaiken hyväksyvä tie kohti suurempaa läsnäoloa, tietoisuutta, rakkautta ja virtaavaa elämänenergiaa.

Sankaritar kuulee kutsun lähteä seikkailuun, matkalla hän kohtaa ystäviä ja neuvonantajia. Hän selättää suuren haasteen, löytää aarteen ja palaa takaisin kotiin lahjansa kanssa. Tämä aarre auttaa häntä ja hänen yhteisöään siirtymään uuteen aikaan.Tämä tarinan kaava toistuu kaikissa maailman myyteissä, tarinoissa ja saduissa. Meidän Sankarittaren matkamme kohdistuu omaan sisinpäämme, tämä on tutimusmatka kehoon, mieleen ja sydämeen.

Sankarittaren matkan seuraava kurssikokonaisuus alkaa tammikuussa 2018.
Tervetuloa mukaan!

Kurssipäivien teemat ovat:

1. Sankaritar rakastuu itseensä

Keho on naisen temppeli. Sensuaalisuus on luontosi. Olet kaunis ja ainutlaatuinen. Missä vaiheessa aloit uskoa toisin? Palaamme rakkauden lähteelle kehoomme, sydämeen ja intuitiiviseen viisauteen. Tutustumme kehon energiakeskuksiin ja kuuntelemme itseämme syvemmin ja herkemmin.

Su 14.1.2018 klo 13 – 16.30

2. Sankaritar herättää Villinaisen

Tunteet ovat naisen voima. Me olemme villejä, vapaita ja voimakkaita. Päästä varpaisiin. Suru, ilo, raivo ja nautinto ovat kaikki tärkeitä tunteita. Niiden avulla elämänvoima virtaa meissä ja ne kertovat jos olemme poikenneet oikealta tieltä. Tieltä joka johdattaa meidät kohti sitä elämää, joka on meille merkityksellistä, kaunista ja innostavaa.

Su 11.2 klo 13 – 16.30

3. Sankarittaren ja Sankarin liitto

Kun feminiininen ja maskuliininen energia sulautuvat sisällämme yhdeksi kokonaisuudeksi, olemme tasapainoisia ja saavutamme päämääräämme energisesti, vaivattomasti ja tiedostaen. Sukellamme arkkityyppien maailmaan. Tutustumme sisäiseen Ritariimme, Rakastajaan, Uranaiseen, Jumalattareen. Miten nämä energiat näkyvät ihmissuhteissamme?

Su 18.3 klo 13-16.30

4. Sankaritar kohtaa Käärmejumalattaren

Seksuaalinen energia on syntymälahjamme, jonka avulla voimme lisätä elämään iloa, onnellisuutta ja voimaa toteuttaa villeimmätkin unelmamme. Kun annamme tämän energian virrata koko kehossamme, avaudumme aistillisuudelle ja sensuaalisuudelle. Elämästä ja arjesta tulee yhä nautinnollisempaa ja hauskempaa.

Su 22.4 klo 13 -16.30

Kurssi on 4 kerran kokonaisuus. Kokemusta laajennetaan ja syvennetään kerta kerralta ja näin saat parhaan hyödyn kurssista. Voit tulla mukaan jos pääset osallistumaan vähintään kolmelle kerralle. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Ajat: su 14.1, su 11.2, su 18.3 ja su 22.4, kaikki klo 13 – 16.30

Hinta:  190e sis.alv 24% , ( 3 kertaa 145€ sis alv)

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 4 krs.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: ennakkoon Kirstille 040 535 2293 tai kirsti@netlife.fi

Sankarittaren matka Facebookissa:

Sankarittaren matkan oma sivu: https://www.facebook.com/sankarittarenmatka/

Ja päivä saapui ,

Jolloin vaara jäädä suljetuksi nupuksi oli

Paljon kipeämpi kuin riski, jota tarvittiin

Puhjetakseni upeaksi ruusuksi.

– Anais Nin-