Valmennus

 

Feminiininen Voima- valmennus naisille

Seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmennus

Tantrinen valmennus pariskunnille

Tässä uudenlaisessa valmennuksessa tuen sinua ottamaan käyttöösi koko potentiaalisi. Löydät oman sisäisen totuutesi, jolloin elämästäsi tulee rikasta, vakaata ja merkityksellistä. Elät oman näköistä elämää, teet valintoja jotka tuovat sinulle lisää energiaa, iloa, nautintoa ja saavat sinut kukoistamaan.

Käytän ainutlaatuisia metodeita, joita olen oppinut vuosien varrella maailman parhailta opettajilta. Harjoitukset perustuvat neurotieteeseen, psykoterapiaan, kehoterapian sekä itämaisiin tantran ja taolaisuuden oppeihin.

Valmennusprosessin aikana poistamme esteet kehostasi ja mielestäsi, ne perheestä, yhteiskunnasta ja kulttuurista siirtyneet ehdollistumat ja uskomukset,  jotka eivät palvele sinua ja sinun totuuttasi. Integroimme ydinhaavoja ja traumoja sekä vapautamme purkamattomat tunteet kehossa.  Kun nämä esteet on poistettu voit taas ilmaista itseäsi aidosti ytimestäsi ja tehdä selkeitä valintoja.

Tämä transformaatio takaisin omaksi itseksesi saavutetaan parhaiten ja se on pysyvää, kun avaamme kaikki neljä tärkeää aluetta: mielen, kehon, aistit ja tunteet. On hyvä jos energia virtaa helposti ja joustavasti kaikilla näillä tasoilla. Harjoitukset ja työkalut joita käytän aktivoivat kaikkia näitä osa-alueita. Saat myös harjoituksia, joilla voit päivittäin vahvistaa uusia hermoyhteyksiä aivoissasi ja kehossasi.

Rakkauden puute on aina perimmäinen syy kärsimyksiimme, tukoksiimme, henkisiin – tai tunnetakkoihin. Joku osa meistä ei saanut ansaitsemaansa rakkautta ihmisiltä ympärillämme tai meiltä itseltämme. Muutos tapahtuu kun rakastamme ja hyväksymme myös unodetut tai kielletyt puolemme, emmekä taistele niitä vastaan, päästämme irti sisäisestä sotatilasta.

Jos uskoisin itseeni täysin, mitä minulla olisi, miltä elämäni näyttäisi?

Epävarmuutemme ja arvottomuuden tunne ovat usein puskureita, joilla suojelemme sisäisiä lahjojamme koska olemme oppineet ettei ole turvallista jakaa niitä. Meitä ei ole kannustettu nauttimaan omasta ainutlaatuisuudestamme, päinvastoin.

Jotta kukoistaisimme ihmisuhteisssamme, työssämme, rakkaudessa, vanhemuudessa, seksualisuudessa, mielemme täytyy tukea meitä, tunteidemme täytyy tukea meitä , kehomme täytyy tukea meitä ja uskomusjärjestelmämme täytyy tukea meitä. Näin me siirrymme selviämisen ja henkiinjäämisen tilasta kukoistavaan elämään.

Itsemme koknaisvaltainen hyväksyminen on voimamme. Usein pilkomme itseämme osiin joista pitäisi valita: henkineen- maallinen, turvallinen parisuhde- villiä seksiä , maskuliini – feminiini, järki-tunteet, keho-mieli. Erillisyyden ylläpitäminen vie voimaa. Yhdistäminen ja kokonaisuus tuo voimaa ja antaa meille lisää valinnanmahdollisuuksia.

Seksuaalinen luontomme ja seksuaalienergia on voimamme ydin. Monet ongelmistamme johtuvat tukahdetusta seksuaalienergiasta, tukahdetusta elinvoimasta.

Se mitä haluamme kiihkeästi vapauttaa meidät. Mutta olemme saattaneet oppia että halumme tai halumamme asiat eivät ole ok, ne ovat vääriä, ne ovat liikaa. Kuitenkin halut johtavat meidät lopulta sisäiseen totuuteemme ja pyytettömään rakkauteen.

Meidän ei kuitenkaan tarvitse pyrkiä täydellisyyteen vaan ohjailla itseämme lempeästi kohti vapaampaa virtausta, tämä on elämän mittainen matka. Emme myöskään halua käydä loputtomasti terapiassa, valmennuksessa tai itsemme kehittämiskursseilla. Siksi on tärkeätä että saat työkalut ja harjoitukset joita voit itse käyttää arjessa niitä tarvitessasi ja joiden avulla pääset taas omaan ytimeesi, sinne mistä voimasi kumpuaa.

Feminiininen Voima –valmennus

On etuoikeus olla nainen. Anna itsellesi se lahja että olet kokonaan elossa, täynnä feminiinistä viisautta, voimaa ja nautintoa.

Kuulen kun sanot että haluat elämältä vielä enemmän. Kun haluat ilmaista itseäsi vielä täydemmin. Kuulen unelmasi joita et ole uskaltanut  vielä paljastaa. Ja kuulen voimakkaan äänesi kun olet oman feminiinisen voimasi keskuksessa.

Näen että kaipaat itsevarmuutta ja rakkautta itseäsi kohtaan. Näen kuinka olet saanut saanut tarpeeksesi itsesi pienentämisestä, piiloutumisesta. Kuinka olet  valmis astumaan esiin ja näyttäytymään koko kukoistuksessasi. Näen sinut kun seisot säteilevänä, puoleensavetävänä, itsevarmana ja otat tilan haltuusi.

Tunnen kuinka kaipaat kosketusta joka väreilisi läpi kehosi ja avaisi aistisi. Tunnen kuinka kaipaat häpeämätöntä yhteyttä sensuaaliseen nautintoosi. Tunnen sinut hetkissä joissa ekstaasi väreilee lävitsesi ja sinä antaudut.

Valmennuksessa tutkimme:

  •  Miten saat toteutettua syvimmät halusi ja päämääräsi
  •  Miten löydät oman totuutesi tarinasi takaa
  •  Miten virittäydyt syvään yhteyteen tunteittesi ja kehosi kanssa
  •  Miten päästät irti peloista, vääristä uskomuksita, negatiivisista toimintatavoista
  •  Miten herätät nautinnon kehossasi ja erootisen voimasi
  • Miten kultivoit intuitiota ja vapautat luovuutesi

Naisen tie kulkee kehon kautta kohti syvää viisautta ja rakkautta. Kehossaan läsnäoleva nainen on säteilevä, itsevarma ja magnettinen.

Tämä ohjelma on suunniteltu tukemaan sinua löytämään ja omistamaan seksuaalisuutesi, tunteesi, päämääräsi ja tarkoituksesi . Se miten syvästi olet yhteydessä kehoosi heijastuu suoraan elämäsi laatuun. Meillä jokaisella on äärettömästi nautintoa, aistimuksia, tunnetta ja voimaa lukittuna kehoomme. Pienellä harjoituksella saat vapautettua koko potentiaalisi.

Feminiininen nautinto ja voima on 6 kerran henkilökohtainen mentorointi ohjelma. Myös muunlaiset kokonaisuudet ovat mahdollisia.

Valmennuksessa löydämme yhdessä sinulle tavoitteen tai päämäärän mitä kohti haluat mennä. Kun lähdet kohti todellisia halujasi, päämääriä ja toiveita se nostaa automaattisesti pintaan niiden esteenä olevat pelot, rajoitteet, varjot ja väärät uskomukset. Kun tunnistamme ja integroimme nämä osat keho-mieltäsi, jotka ovat juuttuneet menneisyyteen, poistamme esteet tavoittesi toteutumisen tieltä.

Saat myös kotona tehtäviä harjoituksia, joiden avulla uudet toimintatavat vakiintuvat ja saavutat kestäviä ja todellisia muutoksia.

Käytän valmennuksessa ainutlaatuisia metodeita, joita olen oppinut vuosien varrella maailman parhailta opettajilta. Harjoitukset perustuvat neurotieteeseen, psykoterapiaan, kehoterapian sekä itämaisiin tantran ja taolaisuuden oppeihin.

Valmennukset voivat olla henkilökohtaisia tapaamisia tai ne voivat tapahtua Skypen tai Zoomin kautta etävalmennuksina.

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta niin soita tai laita sähköpostia ja voimme sopia 20min ilmaisesta minivalmennuksesta jossa kartoitamme ja selkeytämme mitä sinä haluat ja mitä tavoitteita haluaisit toteuttaa elämässäsi. Tämä on matka jolle lähdemme yhdessä!

kirsti@netlife.fi

Kirsti mobile: +358 40 535 2293

Lue myös blogini naisen nautinnosta, siitä miksi nautinto ja haluaminen eivät ole itsekästä vaan tie syvälle itseen ja toisten autenttiseen kohtaamiseen sekä auttamiseen.

Seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmennus

Tämä valmennus on teille kun haluatte nostaa suhteenne uudelle tasolle. Voi olla että tällä hetkellä suhteenne jo kukoistaa tai voi olla että siinä on solmuja jotka kaipaavat aukaisemista. Selkeytämme nykytilanteen, tavoitteenne ja halunne. Opitte uusia kommunikaatiotaitoja, yhteyttä ja läheisyyttä lisääviä taitoja, saatte työkaluja sensuaaliseen ja seksuaaliseen kohtaamiseen. Seksuaalisuus on perusta kukoistavalle seksille, ihmissuhteelle ja rakkaudelle. Harvalle meistä on opetettu seksuaalisia taitoja tai edes ihmisuhdetaitoja. Vaikka itse rakkaus on ikuinen mysteeri, parisuhdetaitoja ja makuuhuonetaitoja voi kyllä opetella.

Tantrinen valmennus pariskunnille

Tantra on ikivanha henkisenkasvuntie jossa yhdistyvät seksuaalisuus ja henkisyys. Nykyaikana ihmiset kiinnostuvat useinmiten tantrasta tienä kohti parempia seksuaalisia kokemuksia. Jos haluatte oppia tantrisen kohtaamisen ja seksualisuuden salaisuudet, syventää ihmissuhdettanne ja laajentaa tietämystänne omasta seksuaalisuudestanne tämä valmennus on teille.