Tervetuloa!

Valmennus ja kurssit

Haluatko elämääsi lisää nautintoa ja elinvoimaa? Inspiroivia ihmissuhteita ja syvemmän yhteyden parisuhteessasi? Haluatko tutustua itseesi paremmin? Rakastua elämään ja kukoistaa?

Uskon että meillä kaikilla on sisäsyntyinen kaipuu tehdä elämästämme merkityksellistä, kasvaa korkeimpaan potentiaalimme, tuoda omat lahjamme maailmalle.

Lähde tutkimaan omaa polkuasi, lähde seikkailuun, tee uusia tietoisia valintoja, ala käsikirjoittamaan uutta tarinaa elämästäsi ja luomaan tulevaisuutta jonka sinä haluat. Sinä saat kukoistaa! Maailma tarvitsee sinun totuuttasi ja läsnäoloasi.

Feminiininen voima- valmennus naisille

Tässä inspiroivassa valmennuksessa löydämme sinulle tavoitteen mitä kohti haluat mennä ja poistamme esteet sen toteutumisen tieltä. Kun keho, mieli, tunteet ja sielu ovat tasapainossa sinä kukoistat. Avain siihen että olet itsevarma, säteilevä, koet täyttymystä ihmissuhteissasi ja tavoitteesi toteutuvat on se, että tutustut omaan nautintoosi. Silloin olet naiseuden voimasi ytimessä. Tämän takia omaan seksuaalisuuteen ja nautintoon tutustuminen ovat tärkeä osa valmennuksiani mielen ja tunteiden tutkimisen ohella. Nautinto tuo myös mukanaan lisää motivaatiota ja tukea kun alat tekemään todellisia muutoksia elämässäsi. Nautinto on parantavaa. Nautinto on säkenöivä voima sisällämme.

Seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmennus

Tämä valmennus on teille kun haluatte nostaa suhteenne uudelle tasolle. Voi olla että tällä hetkellä suhteenne jo kukoistaa tai voi olla että siinä on solmuja jotka kaipaavat aukaisemista. Selkeytämme nykytilanteen, tavoitteenne ja halunne. Opitte uusia kommunikaatiotaitoja, yhteyttä ja läheisyyttä lisääviä taitoja, saatte työkaluja sensuaaliseen ja seksuaaliseen kohtaamiseen. Seksuaalisuus on perusta kukoistavalle seksille, ihmissuhteelle ja rakkaudelle. Harvalle meistä on opetettu seksuaalisia taitoja tai edes ihmisuhdetaitoja. Vaikka itse rakkaus on ikuinen mysteeri, parisuhdetaitoja ja makuuhuonetaitoja voi kyllä opetella.

Tantrinen valmennus pariskunnille

Tantra on ikivanha henkisenkasvuntie jossa yhdistyvät seksuaalisuus ja henkisyys. Nykyaikana ihmiset kiinnostuvat useinmiten tantrasta tienä kohti parempia seksuaalisia kokemuksia. Jos haluatte oppia tantrisen kohtaamisen ja seksualisuuden salaisuudet, syventää ihmissuhdettanne ja laajentaa tietämystänne omasta seksuaalisuudestanne tämä valmennus on teille.

Sankarittaren matka- kurssi

Lähde Sankarittaren matkalle kun haluat löytää oman voimasi naisena, rakastaa itseäsi enemmän, nauttia kehostasi, seksuaalisuudestasi, naiseudestasi sekä tutustua itseesi uudella tavalla. Tantrinen kurssi naisille.

Alkuvoimainen nainen- kurssi

Kun haluat tehdä syvän ja transformatiivisen matkan omaan feminiiniseen alkuvoimaasi, valoosi ja varjoihisi, uudistaa elämääsi tule Alkuvoimainen Nainen- kurssille.

From Sex to Superconsciousness- kurssi

Tantrakurssit naisille ja miehille, sinkuille ja pariskunnille. Kun haluat lisää elämänenergiaa, löytää uusia tasoja seksuaalisuudestasi, persoonastasi ja tietoisuudestasi. Syväluotaava, leikkisä ja nautinnollinen tantrakurssi hyvin kannatellussa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Vuorovaikutuskoulutus työyhteisöille

Rakata- ryhmän vuorovaikutuskoulutus yrityksile tai työyhteisöille. Kun haluat tuoda sujuvuutta, iloa ja nautintoa työelämääsi.

Koulutuksissa opit konkrettisia harjoituksia ja saat työkaluja, joiden avulla pidät yllä terveyttä ja hyvinvointia kaikilla elämäsi alueilla.